pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Thursday, December 8, 2011

DAH LEWAT MALAM PUN NAK JUMPA PROSPEK

Assalammualaikum semua pengunjung CITH...

sedang leka menjahit seluar Hakimi,terdengar pintu diketuk orang..."Puan Chempaka...assalammualaikum...'.CITH membatukan diri tetapi 2 ekor ni dah berlari dulu ke pintu konon nak mengetahui siapa di sebalik pintu tersebut.memang kebiasaan 2 ekor dalam rumah ni pantang je dengar pintu diketuk.memang berkejar ke pintu.ni ajelah pengawal tak rasmi CITH dalam rumah.

CITH amati suaranya,sah-orang yang sama macam dulu juga.si agent dari mutual fund.sepantas itu juga,CITH perlahankan nada telefon yelah rasa dalam hati memang mamat ni akan call di telefon.sah! apabila salam tak bersambut,dia pun membuat panggilan ke telefon.nombornya memang CITH dah kenal sangat.jadi tak perlu untuk dijawab.setelah 3 kali salam tidak bersambut,dia pun pergi.

sebelum ni,kali pertama dulu-CITH dah "check" mamat ni melalui agen mutual fundnya.memang sah,dia agen berdaftar.tapi yang CITH persoalkan di sini,memang agent-agent ni semua hanya ada waktu lewat malam aje ke nak jumpa bakal prospek? hari siang yang 12 jam tu dah tak ada ke? ni geram jugak...

memanglah,masing-masing bekerja atas pelbagai tuntutan.tapi tak kanlah tak boleh berfikir langsung mana masa yang sesuai kan.CITH rasa jumpa prospek pada waktu malam-malam begini memang tak patut!malam ni pun rasanya lagilah tak patut...sedang elok orang dalam rumah meluruskan pinggang,ada pulak yang nak berjumpa...emmmmm

ALAHAI...

2 comments:

  1. uit...dh beli buku sekolah anak?? aku ni apa pun tak ready lagi...bila balik sini?? lama yer ko cuti...apapun, happy holidays...dah pegi ke Dubai tu, jangan lupa balik sini yer...

    ReplyDelete
  2. yelah,kang klu time bukak sek baru nak bukak,leceh pulak...hihii...nak bejalan kan...manager kene siapkan koje dulu.baru bos ada senyum.//hihi....

    balik...kang ado yg 2 eko tu mengamuk aku p lama2 nanti...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala