pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Tuesday, December 13, 2011

TIBALAH HARI YANG DITUNGGU ITU

Assalammualaikum semua pengunjung CITH...

hari ini,tibalah sudah hari yang sentiasa dikira-kira...hihi...bakal meninggalkan negara (cewah...) dan bakal kembali pada 1hb tahun baru nanti.seperti yang dijanjikan pada Sakinah,habis je Permata Seni,kita terbang jauh.maka hari inilah harinya.(foto oleh:GOOGLE.COM)

petang nanti,CITH 3 beranak akan terbang ke pakwe CITH di bumi Tanah Arab.inilah kali pertama "terbang" bersendirian tanpa pakwe CITH.

dalam hati ni...rasa berdebar pun ada,suspen pun ada,gabra pun ada,teruja pun ye...macam-macam.

luaran memang nampak macam tak sabar nak berholiday tapi dalam hati ni...huhu...apatah lagi pakwe CITH keep on remind CITH pasal anak lah,pasal barang,pasal pasport,pasal tiket...bla..bla...ayat "INGAT TU..." dah jadi macam fobia pulak! bukan sebelum ni tak pernah ke luar negara tetapi maklumlah apabila dengan pakwe kita,semuanya dia buat.apa yang kita tahu main ikut je...selebihnya "ada aku kisah?" hahaha....padan muka sendiri kan!

harapnya semua berjalan lancar di airport nanti.selagi ada di dalam negara sendiri,insya Allah semoga mudah semuanya.CITH dijangka sampai di sana pukul 10 malam bersamaan 2 pagi waktu Malaysia.(Rabu)

selepas ini insya Allah kita berkongsi entri berkenaan di negara Arab pulak ye.kita jumpa lagi.

ALAHAI...

2 comments:

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala