pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Thursday, December 15, 2011

MATA DAN PERUT MASIH MALAYSIA

Assalammualaikum semua pengunjung CITH...

baru masuk hari kedua di sini nampaknya mata dan perut masih belum mampu membuat perubahan.apa taknya mata dah tercelik pukul 5 lagi dan pada masa yang sama perut juga menyanyi minta di sini.

pagi ni lagi teruk,Sakinah yang bangun awal gelap-gelap mintak makan kat mamanya ni.apa lagi,bukak tin biskut babalah nak isi perut.terus CITH buka peti ais ambil nasi lebih semalam untuk buat nasi goreng pagi ni.

emmm...perut minta sarapan lepas tu mata pulak nak tidur ikut time KL lagi.bila duduk sini rasanya,kejap-kejap dah kena ke dapur semula.yelah pukul 5 bangun kat sini=9 pagi KL-kena buat sarapan.sekejap tu dah kena masak tengahari walaupun jam kat sini baru pukul 9 pagi.huhu...

petang nanti pakwe CITH balik kerja,anak-anak dah tidur.sudahnya belom lagi dapat berjalan malam.hari ni CITH dah plan dengan budak-budak supaya tidur petang dan malam nanti boleh keluar berjalan.hari ni pulak hari last kerja untuk minggu ini.esok dan lusa memang hari cuti mereka di hujung minggu di sini.jadinya malam ni harap bolehlah melihat lampu lampa di tengah bandar!

ALAHAI...

3 comments:

  1. cer bagi orang dubai tu makan asam podeh ko yang power tu... hehehe

    ReplyDelete
  2. wah tahniah anak kamu dapat bercampur gaul dengan kanak-kanak di luar negara. bestnya dapat gi bercuti ke dubai..anak dara akak pun gi ke situ nanti dalam bulan ni juga

    ReplyDelete
  3. cendana kasih:yo,dh masak dh asam podeh tu.kasi kek org kita kt sini mkn.org arab rasanya tak blh blah dgn lauk kita ni...hihi

    kak ina:al hamdulillah...soping tu kak,mmg kne control nafsu.berbakul duit pn tk ckup.inflasi tinggi

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala