pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Wednesday, May 4, 2011

HADIAH HARI IBU IN ADVANCE...TERIMA KASIH

Assalammualaikum semua...

hari ni kat tempat CITH hujan start dari pukul 6 pagi tadi sampailah sekarang.agaknya hujan sebab ada orang dapat hadiah malam tadi kot...hihii...cerita pasal hadiah ni, aku nak ucapkanlah terima kasih kat pakweku ni ha.dah cakap direct dengan dia malam tadi dah...

apa orang kata,hadiah hari ibu? emm...yelah al hamdulillah aku dah dapat in advance sebelum harinya.nilah hadiah yang aku dapat.pasal dek benda ni,aku jadi burung hantu malam tadi dok mengodek manualnya.maklumlah benda baru.brand pun baru ni first time guna.sebelum ni setia dengan Nokia saja.jadinya kena ambil masa sikit nak get use dengan benda baru ni.

AKU?terima kasih jugak kepada 2 orang kakakku yang dah beri hadiah in advance jugak hari tu.moga Allah menjadikan aku seorang ibu yang mampu memberi yang terbaik untuk anak-anakku.amin...

ALAHAI...

3 comments:

  1. Wah hadiah hari ibu dapat phone..zaman teknologilah katakan :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah dpt hadiah..sukanyer dpt galaxy.Semua boleh buat . Dr phone, camera, internet ..mcm2.

    ReplyDelete
  3. NA: haha Na,klu aku tak betukar lah phone aku ni..bio ler yg lama tu.ni dh ada org nk bagi kn..tu nk ambik ati aku lah tu...huhu..ujung wek ni dia nk blk sna dh.

    Nieda: tkasih.hihi...tp ada gak dia tk boleh buat.- msak...mmg mcm2 ada ni tp lom pndai nk terokainya lagi.

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala