pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Sunday, May 8, 2011

SELAMAT HARI IBU UNTUK IBU,MAMA,MAK,MAMI,AMMA...DAN SEMUA

Assalammualaikum semua...

semalam hari yang sibuk bebenor CITH.hari ni pun jadual bakal penuh.pukul 10 ni nak menghantar Sakinah,petang nanti pun hantar Sakinah lagi.hari ni hari ibu untuk aku yang sibuk...bukan hari ibu yang boleh duduk bergoyang kaki di rumah! hihii..

kepada semua yang bergelar IBU di luar sana,SELAMAT HARI IBU.moga kita semua akan menjadi ibu yang terbaik untuk anak-anak kita.

untuk Sakinah dan Hakimi:
MAMA MAHU MENJADI MAMA YANG TERBAIK UNTUK KALIAN. SELAMA INI APA YANG MAMA BUAT SEMUANYA UNTUK KALIAN MESKI PUN KADANG KALA APA YANG MAMA BUAT TAK SEMESTINYA KALIAN SUKA.MAMA TAHU ITU SAYANG,TAPI MAMA TERPAKSA BUAT AGAR MAMA TIDAK DIPERSOALKAN OLEH DIA MAHA PENCIPTA KALIAN YANG TELAH MEMBERIKAN KALIAN UNTUK MAMA.KALIAN HARTA MAMA DI DUNIA INI DAN MAMA MAHUKAN KALIAN JUGA MENJADI HARTA MAMA DI AKHIRAT KELAK.

MAMA MEMANG TAK SERUPA MACAM MAMA YANG LAIN.MEMANG KALIAN SELALU BANDINGKAN MAMA DENGAN MAMA ORANG LAIN.PASAL MAMA SAYANGKAN KALIANLAH,MAMA JADI MACAM INI. MAMA BUAT YANG TERBAIK UNTUK KALIAN,SAYANG-SAYANG MAMA SEMUA.DOAKAN MAMA SIHAT DAN KUAT UNTUK MAMA MELAKSANAKAN AMANAH YANG DIPIKUL INI.

*untuk arwah mak-adik sayangkan mak.semoga mak aman di sana.
*untuk mertuaku-dirimu pengganti kekosongan 'mak' yang ada di hati ini.

ALAHAI...

2 comments:

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala