pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Friday, May 27, 2011

AKU NAK KURANG MARAH HARI INI

Assalammualaikum semua, salam Jumaat.moga kita sentiasa dalam peliharaan dan petunjuNYA selalu.(Ya Allah tolonglah aku agar selalu berzikir kepada Mu,bersyukur kepada Mu dan beribadah dengan baik kepada Mu) “

hari ni TARGET CITH ialah nak kurangkan jumlah marah.ulang, KURANGKAN JUMLAH MARAH,ulang KURANGKAN JUMLAH MARAH!!!

inilah azam CITH hari ini dan target untuk dicapai.semalam CITH dah buat sidang berdiskusi dengan Sakinah nak neutral semula mana-mana yang kurang.CITH ambil apa yang menjadi kemahuannya supaya mamanya ini tidak marah-marah dengan dia selalu.

puas CITH meng'google' mencari tips berkenaannya dan terjumpa CITH dengan page Prof Dr Rozieta Shaary-ada banyak tip di situ.antaranya no 1 ialah:
CATIT BILANGAN MARAH DALAM SEHARI DAN CUBA UNTUK MENGURANGKAN JUMLAHNYA DARI SEHARI KE SEHARI.

jadinya,CITH nak buat yang no 1 ni dulu untuk permulaan CITH perbaiki diri.kalau kalian ada penyakit yang sama macam CITH ni boleh buat sama macam ni.nanti CITH update apa hasilnya.ok selamat mencuba dan selamat berjaya untuk diri CITH sendiri.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala