pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Friday, October 29, 2010

MEMBER CARD JUSCO...poket bocor!!!


fuh! dasyat penangan member card Jusco hari ni.kali pertama buat kat Jusco area rumah aku ni.pagi tadi aku pergilah 'skodeng' dulu, yelah ingat kut-kut akulah yang awal datang pukul - 9.55 pagi...ceh..ceh...rupa-rupanya mak oiiii dah ramai dah! orang ni ada yang sanggup tak kerja hari ni!aku tanya kat pak guard; "pukul berapa bukak JJ ni? tangok dah ramai orang..." dia kata apa? "pukul 9.30 bukak" Ya Allah, aku kiranya awallah jugak tapi rupanya ada yang LEBIH awal dari aku!

entah apa yang sangat diaorang nak beli pun aku tak tahu.aku pulak, sempat menyambar (ceh istilah menyambar tu!) 3 pasang baju tidur Hakimi dan t-shirt untuk pakweku.dah lama nak cari color purple, ni baru dapat.tak boleh nak shopping lama sebab nak berlari ambik Sakinah pulak dari sekolah agama-balik pukul 10.40.

tengahari pulak lepas hantar Sakinah ke sekolah kebangsaan, aku pergi balik kat Jusco.yelah jusco dekat dengan rumah! kakak aku kata aku ni DUTA JJ (kha haha....)
kali ni parking? fuh lagi dasyat penuh! samapai parking kat luar pun ada.aku pulak boleh lah menyempit kat celah-celah, kereta kecik.kali ni datang sebab nak cari hadiah hari jadi kawan Sakinah-2 orang,nak beli baju untuk pak mertua-ni pun hari jadi jugak, barang-barang dapur. itu pun orang kata "bocorlah jugak poket rm 200-300" alahai....barang dapur yang gila orang beli-milo,beras,jus,..parmpes- ni memang aku tunggulah.stok untuk Hakimi.tengah asyik membelek-belek barang, " DIMINTA PEMILIK KENDERAAN BFE 6429,SILA ALIHKAN KENDERAAN ANDA SEKARANG"

alamak,kereta akulah! emm...apa lagi,terus tolak troli turun ke parking nasib jugak barang-barang semua dah bayar. rupanya kereta kecik aku tadi,telah menghalang pekerja Jusco yang nak bawak troli masuk. hei...ingatnya menyempit kat celah-celah tu oklah rupanya kena jugak aku! glamour sekejap kereta aku! hihi...


ALAHAI...

2 comments:

  1. kawan aku pernah baris start kul 8 pg lagi..itupun dah ramai

    ReplyDelete
  2. mmg lah dast btul..tp td aku pg sekali nk skodeng.eh,sale yg smlm tu ada lagi...mcm tk caya pulak! tipah tertipu ker apa?...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala