pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Sunday, October 31, 2010

LEPAS GIAN...lepas semua..

salam Ahad untuk semua.apa menarik minggu ni agaknya? terlebih dulu- nak ucap tahniah kepada pasukan bola Kelantan atas kemenangan Piala Malaysia malam tadi! bila sebut bab bola ni,macam-macam yang boleh jadi.ada yang gembira,ada yang sedih pendek kata "cukup garamlah!" hihiii...

cerita pasal lepas gian,tengah hari semalam aku dengan dua anak aku ni dengan team JJCM keluar nak lepaskan gian.kalau yang kerja nak lepaskan stress kerja,kalau yang sekolah-nak lepas stress minggu examdan yang aku pulak hei...nak lepas jugak segala macam rasa!hari ni kata anak buahku-along, nak pergi karaoke yang 'up' sikit.red box tu dah biasa! jadinya hari ni kami mencuba di Superstar Karaoke di Wangsa Walk.untuk satu jam RM28.takkan nak 'melalak' 1jam je kan..jadinya boking untuk 2 jam. ada 1 set pop corn dengan 2 minuman bergas dan 1 jus buah.satu kepala kena bayar RM10 kat anak saudara aku ni!

macam biasa,bila masuk karaoke ni-si Along nilah yang jadi muzik programmernya.dialah yang pandai bab-bab nak adjust apa-apa yang patut.lain-lain tu tahu nak pegang microphone nak menyanyi je...

memang kat sini best lah berbanding yang macam red box atau song box tu! yelah orang kata-"ada harga,adalah rupanya kan..." jadinya kalau dah bayar mahal,memang adalah bezanya.Tv besar,speakernya kuat,lagu-lagunya yang terkini,bilik pun selesa pendek kata berbaloi!lepas dah masing-masing lepas gian nak menyanyi? atau melalak? hahaha... barulah rasa lapar.kami makan di Secret Recipe- dengan pilihan mee kari,spaggetti,tomyam Khung. bab ni-kena bayar dekat kakak aku pulak.kami ni biasanya guna istilah "tong-tong" happy sama-sama,bayar pun sama-sama! tak adalah yang tertindas nak jadi banker selalu.(tapi kalau ada yang nak belanja tu-lain ceritalah!) memang puas hatilah kiranya...


ALAHAI...

1 comment:

  1. oZzy moved away some time ago, I miss his cock, and i
    am always hungry for making love.
    FUCK MY PUSSY!

    Take a look at my webpage - hcg injections

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala