pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Wednesday, April 6, 2011

HUJAN LEBAT PETIR BERDENTUM-DENTUM

Assalammualaikum semua...

bagaimana cuaca di tempat kalian hari ni?kat tempat aku ni sekarang tengah lebat hujan turun dengan petirnya berdentang dentum bunyinya.

dah lama jugak tak hujan.panas selalu sampaikan Kak Cikku pasang tinted dekat kereta dia.katanya sekarang panas sangat.hari ni pulak Allah turunkan hujan yang sangat lebat.rasa-rasanya ada kawasan yang akan naik air ni khususya di Jalan Tun Razak,Jalan Ampang.pastinya sesak jalan raya ketika ini.

manusia ni,bila panas nak hujan.bila dah hujan selalu pulak, nak mintak panas pulak...lumrah kita semualah tu.ada saja yang tak kena.mudah-mudahan hujan lebat hari ini tidak meninggalkan apa-apa kesan kepada semua.sekadar satu hikmah Allah untuk menyejukkan kita semua dan memberi 'kehidupan' kepada makhluk lain yang memerlukan kehadiran hujan ini.

AKU? al hamdulillah...sedap cuaca hari ini.bikin perut lapar...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala