pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Tuesday, April 5, 2011

KEMBOJA PUTIH EP18-SUDAH BERANSUR

Assalammualaikum semua...

sorotan hari ini-nampaknya semakin beransur kesihatan Amar.dia sudah mula mengikut ayahnya ke kebun seperti biasa.dalam pada itu,hanya tinggal Rudi dan Zali sahaja yang masih kebal daripada gangguan hantu Kemboja.

Zali dihantui dengan perbuatan yang pernah dilakukan terhadap Kemboja dan juga ibu Kemboja.semua ini kembali berputar dalam benaknya,sekaligus menghantuinya sama ada siang atau malam.

kasih seorang emak memang tak putus.Amar bertua mempunyai seorang emak yang sentiasa mendoakan kesihatannya.dia juga yang membersihkan rumah Amar dengan tujuan Kemboja 'lepaskan' Amar dengan dunia yang berbeza....bersambung esok...

AKU? setiap apa yang dilakukan sama ada baik atau tidak sudah tentu ada balasan dan pulangannya.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala