pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, April 14, 2011

TIDAK DAPAT DIPERTIMBANGKAN

Assalammualaikum semua...

rentetan kes aku menerima surat 'cinta' hari tu daripada DBKL dan keputusan daripada report yang aku buat tempohari,maka dimaklumkan,KESALAHAN TERSEBUT TIDAK DAPAT DIPERTIMBANGKAN...nilah balasan surat yang dihantar padaku petang semalam.

dalam aduan yang aku buat tempohari-mengapa yang besar dan lain sederet aku tak kena?maka jawapannya PERKARA INI BERLAKU BERKEMUNGKINAN SELEPAS NOTIS DIKELUARKAN OLEH PETUGAS ATAU KENDERAAN YANG DIKELUARKAN NOTIS BEREDAR DARI LOKASI.KEMUDIAN DATANG PEMANDU LAIN DAN MELETAKKAN KENDERAANYA DI LOKASI SAMA.

AKU? tapi aku paling suka ayat ini...JABATAN INI DARI MASA KE SEMASA TELAH MEMBERI ARAHAN KEPADA SEMUA PETUGAS AGAR TIDAK MENGAMBIL TINDAKAN SECARA PILIH KASIH ATAU DOUBLE STANDARD
harapnya biarlah betul bagai dikata...lepas ni kena beringat:cakap mesti ada BUKTIapa-apa pun terima kasih kepada DBKL kerana respon jugak dengan aduan aku tempohari.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala