pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Monday, November 14, 2011

HOTEL SERI MALAYSIA GENTING HIGHLANDS TIGA BINTANG

Assalammulaikum semua pengunjung CITH...

hari ni CITH nak share satu lagi hotel yang baru hari Jumaat lepas CITH pergi bersama keluarga.memang dah lama booking hotel ni sebab konon last lah berjalan bersama pakwe CITH sebelum dia balik ke Tanah Arab malam tadi.apatah lagi jaraknya yang hanya 41.1 KM/45 min memandu dari rumah CITH melalui Lebuhraya DUKE dan Karak.

tak sangka juga ia sekaligus sebagai hadiah untuk kejayaan Sakinah pada hari yang sama tersebut.perancangan nak berehat di atas bukit bertukar menjadi percutian Sakinah namanya.(nanti ada sambungan...)

setakat yang CITH dah pergi 4 buah hotel Seri Malaysia sebelum ini,rasanya yang kali ini di Genting ada kelainannya.kenapa?ruang bilik yang sangat besar.(ada pulak interframenya...)CITH booking famili room,bangunan yang cantik dan nampak "hidup" daripada yang lain macam suram saja.ada kemudahan lift.sebelum ni semuanya bertangga.selain sarapan yang standard seperti nasi lemak dan mee goreng ada menu untuk kanak-kanak seperti bijiran conflakes/honey star/coco crunch.sebelum ni Seri Malaysia yang lain tak ada! yang bestnya,pagi sarapan tu hujan,antara menu yang ada pulak ialah mee sup.apa lagi Sakinah makan sampai 4 mangkuk! katanya sedap...ni sebab hujan.sedap semuanya.ha'ah, satu je tak ada di sini swimming pool! hihi...Sakinah,mula-mula lagi dah tanya mana swimming pool...manakan nak berendam dah tempat sejuk.hish..hish...

kebetulan memang sekarang musim hujan di KL ni.petang CITH check in tu hujan di sini.mujur tak lama.tapi berkabus jugalah pemandangan luar.cuma bila bercakap tu tak pulak keluar asap macam di Cameron dulu-dulu...hihi...apa yang penting kami dapat meneruskan misi menaiki cable car untuk bermain di atas...(ada ceritanya nanti...)(pemandangan dari bilik hotel selepas hujan berhenti...)(ini budak kecik yang tak menyempat-nyempak oder air teh...)memang Seri Malaysia sesuai untuk famili apatah lagi dekat sangat dengan kebun buah strawberi....

ALAHAI...

SERI MALAYSIA GENTING
No. 11, Jalan Jati 1,
Goh Tong Jaya,
69000 Genting Highlands,
Pahang, Malaysia.

Tel : 03-6100 2525
Fax: 03-6100 1125

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala