pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, December 23, 2010

BERJALAN DAN BERCUTI DI MELAKA

Assalammualaikum semua. pagi ni betul-betul pagi aku mengadap pc.lepas aku masukkan entri ni,aku akan bergerak untuk melakukan "rombongan" lawatan ke Melaka.hihii...taklah satu rombongan Chek Kiah! hari ni pakweku ambil cuti sampai esok untuk berjalan satu Melaka.
walaupun ni negeri aku,tapi dah lama rasanya atau lebih tepat lagi bertahun tak berjalan ke Melaka dalam erti kata sebenarnya.

hari ni aku nak melihat kembali yang lama dan meninjau yang terbaru! dasyat kan...apa taknya,memang tiap bulan aku balik ke Melaka tapi balik ke rumah mertua atau ke rumah arwah mak.ITU SAJA.kali ni nak lepas "DENDAM" berjalan.

dah cakap siang-siang kat mertuaku; 'mak,kali ni balik kita orang tak balik rumah tau,kita orang check in hotel kat Melaka Town.nak berjalan satu Melaka." mertua? ok je,Sabtu ni jumpa diorang jugak kat Sukida nanti.

apa taknya,kalau dah balik rumah alamat payahlah nak keluar.yelah asyik masak+makan+menyembang+melepak+ bla..bla..

kita jumpa kembali nanti hujung minggu ni.Insya Allah.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala