pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, December 30, 2010

KITA MENANG-SATU KEBANGKITAN KEMBALI!

tahniah untuk pasukan bola sepak kita yang menang ke atas Indonesia malam tadi dengan keseluruhan 4-2.aku pun tidak ketinggalan untuk menyaksikan perlawanan malam tadi.berbekalkan kemenangan awal minggu lepas (3-0),memang malam tadi aku rasa semua orang teruja dan sangat berpuas hati,bergumbiralah katakan sebab dapat kalahkan Indonesia yang pada awalnya macam-macam dia kata kat kita!

akhirnya kita menang!!! tapi sebelum tu suspen juga dengan si Nasuha dan Bambang tu... asyik nak trial je...

ini merupakan satu petanda kepada kebangkitan kembali zaman kegemilangan bola sepak di negara kita! apa taknya,sukan yang suatu ketika dulu menjadi sukan utama negara,tiba-tiba lesu,hilang minat rakyat Malysia dengan prestasi mereka dek kerana faktor ketidakseriusan,keglamouran, tidak semangat dan bla..bla..kini diharapkan semua kelemahan ini dapat ditanggis dan bola sepak kembali meraih perhatian, minat seluruh rakyat Malaysia.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala