pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Tuesday, December 14, 2010

PLANETARIUM NEGARA...penat nak menapak

Planetarium Negara juga satu lokasi yang banyak memberi info.kalau di memorial tadi agak bosan untuk kanak-kanak tapi di sini sesuai untuk mereka.di sini,mereka boleh mencuba pelbagai permainan menguji minda dan kuiz berkaitan ilmu sains astrologi.contohnya mengenai planet,bintang,bulan dan sebagainya.

tak bestnya ialah dari parking kereta ke pintu masuk, kita kena menapak menyusuri anak tangga yang boleh kata, aduh lotih! tapi tak pe,lepas tu kita pekena aiskrimatau makanan ringan yang ada dijual di bawah tangga ni.maklumlah kan...nak pergi planet ni bukan senang! hihii...

banyak input yang kita dapat kat sini khususnyan mengenai aero angkasa.salah satu yang menarik,di tingkat atas ada disediakan binakular teleskop yang boleh nampak KLCC depan mata!selain itu kita boleh teropong satu KL!(GAMBAR:PEMANDANGAN DARI TINGKAT ATAS)
INFO:
-tiket:RM1 dewasa dan percuma kepada kanak-kanak
-untuk tayangan khas dikenakan bayaran (tak salah aku RM5??)
-tak ada kedai nak beli fridge magnet!

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala