pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Friday, August 12, 2011

MATA SEPET PULAK PAGI NI...


Assalammulaikum semua pengunjung CITH...dan salam Jumaat.

CITH baru balik dari klinik bawakan si kecik CITH ni ha.pagi ni pulak bangun tidur mata dia sebelah kiri dah jadi sepet dan merah.tapi tak ada pulak dicaj yang keluar.CITH dah cuba titiskan air susu ke atas matanya.yelah,petua kata,kalau baby sakit mata titiskan air susu ibu.CITH pun buat lah sebagai langkah awal.

tengahri tengok masih bengkak lagi,CITH pun bawakkan ke klinik.risau sebab kakaknya ada.takut pulak kalau berjangkit dengan si kakak nanti dah kena cuti sekolah pulak! tu yang CITH tak nak tu.

al hamdulililah,doktor kata sakit biasa. mungkin terkena sebaran angin daripada mana-mana orang yang sakit mata.diberinya ubat titis untuk ditiskan 3 kali sehari.emm...tak perasan pulak ada orang yang sakit mata.harapnya tak lamalah sakitnya ni.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala