pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, August 18, 2011

PABILA BODYGUARD KECIK DEMAM,TUMPUAN HANYA UNTUK DIA


Assalammulaikum semua pengunjung CITH...

lambat sangat hari ni CITH update blog ni.apa tidaknya dari tengah malam tadi dah jadi tak senang duduk.bodyguard kecik CITH demam pulak! tengah malam tadi,rasa badanya panas sangat.cepat-cepat CITH cek suhunya memang sah demam-39.4.tinggi tu.apa lagi,terus bangun daripada kesedapan tidur.

CITH terus kasi ubat demam,tampal cool fever,ambik towel kecik basahkan badan dia sambil tu kat kepala, CITH jaramkan dengan air asam jawa!pendek kata apa sahaja yang terfikir dek akal ni CITH gunakan.yelah dah duduk tanpa suami ni kena pandai-pandailah berdikari.

pagi tadi nak hantar Sakinah ke sekolah agama,CITH pun mandikan Hakimi sekali dengan air sejuk!memang lah menangis.yelah pagi dah kena mandi dengan air sejuk.niat nak sihatkan dia je.lepas hantar Sakinah je,CITH terus bawakan si kecik ni ke klinik.dapat no 3.ok lagi...hihi...Doktor Wan macam biasa tengok dia ni macam tak sakit je.tetap jugak nak mintak gula-gula,cakap banyak..hihi...

CITH:bila dah sakit ni,tumpuan terpaksa fokus kepadanya...maklumlah otak pun tak cukup fikir lagi...

ALAHAI...

2 comments:

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala