pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Wednesday, August 3, 2011

TERIMA KASIH ALLAH,SEMPAT JUGA


Assalammualaikum semua pengunjung CITH.

hari ni hari ketiga kita berpuasa.ada yang terkantoi bangun sahur? aghha...CITH nyaris-nyaris terkena pagi tadi.al hamdulillah mujur Allah sedarkan CITH juga walaupun hanya tersedar jam 5.25 pagi!(foto oleh GOOGLE.COM)

sebelum tidur malam tadi dah plan dengan Sakinah nak makan nasi dengan daging kicap dan sambal bilis.apa nak dikata...dah sedar lambat.semua jadi BERTUKAR! akhirnya dapat siapkan mee goreng saja untuk makan sahur pagi tadi.

al hamdulillah,terima kasih Ya Allah masih sempat lagi.kalau ikutkan CITH sorang tak kisah sangat.minum milo dengan oat pun dah memadai tapi kesian pada Sakinah.tak dapat nasi,mee pun kira ok lah jugak.

CITH: moralnya;kalau jam dah berbunyi terus saja bangun jangan nak tunggu-tunggu lagi,ni kes nak tunggu sekejap sudahnya jadi lambat terus.........

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala