pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Sunday, February 6, 2011

BARU BALIK...TUGAS MENANTI

Assalammualaikum semua...dan selamat tengahari.(happy birthday to my sister Azizah(kak cikku hari ni!)

dah makan tengahari semua? bertemu kita kembali di sini.malam tadi baru balik dari bercuti dan sekarang ni semuanya tengah melepek (bukan melepak)kepenatan...dari yang kecik sampai yang beso.biasalahkan,masa berjalan tak ingat penat tapi bila dah balik rumah....aduh semua rasa.bak kata orang semua urat timbul semula.hihihi...

pagi tadi bersarapan heavy dengan nasi goreng dan bihun goreng.nampaknya untuk lunch hari ni akan dibawalah ke petang nanti.apatah lagi petang nanti nak start hantar Sakinah ke kelas Swatarinya semula.nampaknya bermula semula rutin hujung minggu untuk menghantar Sakinah.untuk tahun ni,kelas lanjutan bagi Sakinah akan bermula jam 5-7 petang.

banyak yang ingin dicoret dan dikongsikan di sini.daripada tempat penginapan,makanan,tempat berjalan dan sebagainya.tapi tunggu dulu ye,gambar-gambar masih dalam kamera lagi dan belum diedit.hihii...

oklah kepada semua,kita jumpa lagi.

(syukur,semua rakyat kita di Mesir selamat sampai di tanahair.yelah,kadang-kadang kalau kita berkuasa terlalu lama juga pun,ramai orang tak suka...jadi apa yang terbaik? turun bila rasanya ada pengganti yang lebih baik.itu lebih bermaruah daripada membiarkan diri diturunkan dengan penuh malu.)

ALAHAI...

2 comments:

  1. Mana ko menghilang?? sonyap jo !!! dengan krisis kat Mesir ni, pakwe ko jadi gak ke pegi Dubai

    ReplyDelete
  2. haha...ilang tk jauh pun.cuti2 m'sia lah.ni dalam tgh bulan ni dia nak pg dah.tu psl lah,cuti ni pulun sakan jalan.esk2 aku dh tk de driver lagi..huk...huk...

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala