pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Monday, February 7, 2011

BERMULA SESI LANJUTAN DI SWATARI

Assalammualaikum semua...

bulan Februari ni bermula semula rutin hujung minggu menghantar Sakinah ke kelas menarinya di Swatari,Pak Ngah Production.kelas diadakan setiap hari Sabtu dan Ahad.untuk kelas lanjutan,kelas bermula jam 5-7 petang.(pecahlah lemak budak sorang ni..hihii..)
untuk kelas lanjutan ini penyertaannya adalah terdiri daripada mereka yang dah tamat kelas asas tari tahun lepas.kiranya tahun ni mereka dah jadi senior sikitlah.

sesuai sebagai dah jadi senior,maka tahun ini,apa yang aku dengar daripada penerangan Mak Ngah petang semalam,murid-murid akan diajar sebanyak 7@8 tarian yang ada dalam daerah nusantara kita ni.setiap tarian tersebut akan adanya seorang pakar yang memang diambil khusus untuk mengajar tarian-tarian tersebut.

untuk tarian pertama semalam,tarian yang diperkenalkan ialah TARIAN RANDAI yang ditarikan oleh masyarakat minang.guru yang mengajar ni diimport khas oleh Pak Ngah Production dari Padang,Indonesia iaitu cikgu An.(Mak Ngah memperkenalkan cikgu An)aku? selagi termampu,aku pesan dekat Sakinah;
"ambil peluang belajar.sebab ni caranya Sakinah boleh release tension belajar
kat sekolah.belajar menari,bukan macam belajar kat sekolah.kat sini Ina boleh
nak enjoy/happy.ni satu skill yang bukan semua orang boleh buat."

apa yang aku tengok semalam,balik dari kelas dia dah sibuk nak tunjukkan tarian baru dia depan aku dan pakweku.nampaknya macam ok je.harapnya biarlah belajar sampai khatam...zaman mama dia dah berlalu...

ALAHAI...

9 comments:

  1. aku pun belajar menari gak sekarang dikk..oii..haha

    ReplyDelete
  2. wah, ko belajar tarian apa skrg ni? dasat ....

    ReplyDelete
  3. I just send my 2 kids to Swatari last week.. They enjoyed the class very much...

    ReplyDelete
  4. wah,welcome to the club! see u there

    ReplyDelete
  5. err salam.kak.mcm mane nak join swatari ni?

    ReplyDelete
  6. salam.

    ni no swatari- leh call ye 0340237978
    clas sabtu dn ahad.leh jumpa nnti

    ReplyDelete
  7. slm, just nk tanya parent boleh tak tunggu sementara anak2 belajar menari

    ReplyDelete
  8. Salam...kat mana ye latihan sawatari?

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala