pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Facebook Share

Thursday, February 10, 2011

IKAN BAKAR BAGAN LALANG SEAVIEW penuhi citarasa

Assalammualaikum semua...

oklah edisi JJCM aku kali ni di sebuah restoran ikan bakar di Bagan Lalang semasa bercuti di Seri Malaysia tempohari.

tak susah nak cari restoran ni.memang banyak restoran ikan bakar di malam hari
maklumlah dah duduknya di tepi pantai kan...mestilah banyak.tapi yang ini jugak yang sedap dan memuaskan hati berbanding yang lain tu.tambahan pulak,di sini kita boleh order dulu(telefon dulu) tuan kedai untuk booking menu dan tempat sebelum datang.TAPI harus pastikan yang kita betul-betul datanglah ye! tidak kes naya dekat tuan kedai...malam tu aku dan famili dah siap-siap telefon dulu untuk booking tempat.maklumlah cuti panjang ni memang dah tahu dah ramai orang yang bakal datang.takut jugak tempat tak da.2 kali aku ke kedai ni.(masa petang hari)menu: 2 ekor siakap bakar,1/2kg pepahat goreng cili,sayur campur dan sotong goreng tepung=RM97.00satunya di waktu petang dan satu lagi di sebelah malam.restoran ni mula buka jam 6 petang bawaklah ke 1@ pagi.kalau di sebelah petang tak berapa ramai tapi bila start lepas maghrib barulah ramai orang.masa ni memang penatlah menunggu.(orang masih menunggu...)untuk sesi malam pulak,dinner kami disertai oleh famili kak ngahku dari Bangi.mereka tak tidur tidur sini cuma datang nak try ikan bakar kat sini pulak.jadinya order menu yang sama cuma digandakan dua.harga makan malam tu RM 175.00.makan besar ni untuk 3 orang punya birthday bulan Februari-pakweku(4/2),kak cik(6/2) dan anak buahku pulak
(7/2).bukan setakat orang cina ada makan besar ni!ok,kalau kalian di luar sana nak try,ada info aku sertakan di bawah ni...

info:

RESTORAN BAGAN LALANG SEAVIEW
Lot 1071 Jalan Pantai
Kg Bagan Lalang
43950 Sg Pelek Sepang,Selangor.
tel: 012 6321722-Ein

1.kemudahan surau ada disediakan2.parking luas tapi kalau dah malam tetap susah jugak nak cari parking,terpaksa parking ditepi-tepi jalan.ALAHAI...

8 comments:

  1. mmg kena.jangan tak kena...sure tak nyesal.klu nyesal tu mayb sebab kene tnggu lama.espcially time ujung wek kan.dtg awl.leh buat boking dulu.mmg best....

    ReplyDelete
  2. boleh share no talipon tempat ni. nak gi jugak la...

    ReplyDelete
  3. tu kat atas tu ada no teponnya.memang best makan kt sni.p la try.

    ReplyDelete
  4. Why specially stated, comment, compare with CINA only?

    ReplyDelete
  5. Because Chinese like shit..should go back to China PR but remember not all China citizen welcome Malaysia pig Chinese..u should take 13 mei as an example..I swear I will do what necessary to make sure Chinese suffers in malaysia..:-)

    ReplyDelete
  6. maksud booking tu call or just p tmpt

    ReplyDelete
  7. tmpt ni biasa mkn...tp baru2 ni sy mkn kualitinya mula menurun

    ReplyDelete

Blog Archive

Share it

There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala