pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Monday, June 27, 2011

ANIMAL PARK BERJAYA HILLIS BERMESRA DENGAN ARNAB

Assalammualaikum semua...

lagi entri di atas Bukit Tinggi,Berjaya Hills.satu lagi tempat yang kena pergi kalau ada anak kecik ni ialah di Animal Park.bayaran masuk RM 3. tempat ni memang sesuai untuk anak-anak untuk bermain dengan arnab yang sengaja dilepaskan secara bebas.

tapi untuk lebih seronok lagi kena beli makanan dialah.RM2 sepeket.CITH beli 4 peket.tak payah nak gaduh-gaduh.memang seronoklah 2 beradik ni nak kasi makan arnab-arnab ni.apa taknya,nampak je kat tangan kita ada makanan memang datang arnab-arnab ni nak makan.memang seronok 2 beradik ni berkejar dengan sang arnab.(skodeng arnab yang duduk menyorok...)(dah kenyang,hauslah pulak...)

selain arnab yang dilepas bebas,kita juga boleh melihat nursery arnab yang menempatkan arnab yang baru melahirkan,arnab yang baru seminggu dan yang berumur sebulan.semuanya dijaga baik di sini.(lepas kasi makan,jangan lupa cuci tangan...)

ALAHAI...

2 comments:

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala