pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Saturday, June 4, 2011

RAJUK MAMA TAK KE MANA AKHIRNYA HILANG DIBAWA PERGI


Assalammualaikum semua...selamat berhujung minggu.

ini entri yang terakhir CITH berkenaan rajuk merajuk ni.CITH dah penat nak layan perasaan,hari ini misi dan buku yang baru.

petang semalam CITH ambil Sakinah dari tempat latihan dia.dalam kereta CITH kasi chance dia nak cakap apa.biasalah orang pandai cakap ni-aduh macam-macamlah cakapnya.CITH pun dah habis cakap semuanya yang terbuku dalam hati ni dekat dia.so CITH harap masuk je rumah nanti dan seterusnya,CITH tak nak lagi ada perasaan macam ni.sakitnya...(moga hari ini senyum menghiasi hari...(foto oleh GOOGLE.COM)

selepas habis sesi "meluah rasa" tersebut CITH rasa semuanya dah selesai.biarlah rajuk CITH itu dinoktahkan sahaja.kata pakwe CITH-"ala awak tu takkan ke mana rajuk awak.tak kan awak tak sayang bun(panggilan baba dia).awak nak tengok dia sedih je nanti..."emmm...apa lagi yang harus CITH buat melainkan memaafkan dia dan membiarkan rajuk itu hilang dibawa angin lalu...

Ya Allah-jadikan CITH ibu yang kuat,tahan sabar dalam mendepani amanahMU ini...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala