pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, June 16, 2011

MYVI BARU LEBIH BEST LEBIH BERGAYA ELEGANT

Assalammualaikum semua...

baru selasai mengikuti laporan berita di TV3.nampaknya malam ni ada di antara kita yang menyerbu pusat jualan Perodua yang dibuka sehingga jam 12 tengah malam ini semata-mata mahu melihat model baru MYVI.model baru ini telah secara rasminya dirasmikan sebentar tadi oleh TPM di PWTC.

didatangkan dengan 6 pilihan warna dangan tag linenya "lebih best",MYVI kali ini dilihat lebih elegant dan menjimatkan petrol.sesuai kepada golongan muda atau yang ingin memilikinya sebagai second car.dipasarkan dengan harga bermula RM 43,900-RM 54,000.so apa lagi? berminat?(CITH rasa macam nak je satu...)

ALAHAI...

1 comment:

  1. kenapa org suka beli myvi sekarang terutaam yg baru kerja?

    Jimat minyak?

    Lambat tu , bukan apa . Nak pergi Pejabat pos bercinta dulu. Anyway , bila sampai bagitau cepat ya. Takut tak sampai pula. Maybe esok pos.Insyaallah.

    ReplyDelete

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala