pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Wednesday, October 5, 2011

KERETAPI MEREMPUH DALAM RUMAHAssalammualaikum semua pengunjung CITH...

seharian hujan di tempat CITH.bagaimana di tempat kalian?ikutkan hati malas nak keluar tapi dek sebab banyak urusan bil-bil yang ingin dijelaskan,maka gagahkan juga keluar rumah.

bila nak keluar aje,Hakimi akan bertanya; "mama,chu-chu tren..." nilah dia,selalu naik kereta dah sekarang asyik naik naik tren tiap hari.adoh...ni macam kena sign jadi member LRT Putra pulak! masa nak bersalin hari tu,tak pulak terbersalin dalam tren ni,tidak dah tentu jadi anak angkat LRT Putra...hihi...

bercakap pasal tren (keretapi) ni,petang semalam sambil CITH shopping barang dapur di Jusco,CITH pun belilah mainan keretapi ni.dah tu,suka sangat dia dengan chu..chu...tren...punyalah suka!tak sabar nak mintak balik sebab nak main.

dah namanya budak lelaki kan...memanglah beza cara mainnya dengan budak perempuan.apa taknya,belum sampai 24 jam, dah tayarnya tercabut.ada benda yang patah.CITH cuba gam guna glue gun,tu pun tak boleh jalan jugak! sudahnya elok-elok boleh bergerak sendiri di atas relnya,terpaksa gerakkan dia secara manual...haha...janji boleh mainlah anak oi...bila dapat mainan ni,memang habislah dalam rumah dirempuhnya dengan chu...chu...tren.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala