pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Friday, October 14, 2011

DIA BALIK JUGA DEMI ANAK

Assalammualaikum semua pengunjung CITH dan salam Jumaat.

nak berkongsi sedikit kegembiraan hari ini apabila orang yang ditunggu bakal menjengah rumah petang ini.Insya Allah...

hari tu kata pakwe CITH nak balik tapi yelah,kita mampu merancang DIA juga yang menentukan.kali ni pakwe CITH mengambil cuti sendiri untuk balik bercuti apatah lagi minggu depan Sakinah pun akan menduduki peperiksaan akhir tahun.kiranya balik ni sebagai tanda sokongan untuk dia jugak.

CITH pun setuju dengan keputusannya itu meskipun balik dengan tiket berbayar sendiri.yelah,sokongan moral ini diharap dapat menaikkan semangat dan sekaligus memberi semangat untuk Sakinah.kadang-kadang kalau CITH yang asyik "bising",dia pun jemukan.biarlah orang lain pulak yang berbunyi,mudah-mudahan dia boleh dengar pulak.

hari ni barulah CITH masak bergulai...hihi..orang jauh nak balikkan...masak IKAN PARANG ASAM PEDAS.kalau tidak,tak masak macam ni.malam ni CITH bakal balik ke kampung untuk bertemu dengan keluarga mertua pula...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala