pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Sunday, January 2, 2011

BACK TO SCHOOL=BACK TO NORMAL TASK


hari ni dah Ahad 2hb bermakna esok Sakinah akan start sekolah semula bermakna aku pun akan kembali kepada rutin harian macam biasa-biasa.Sakinah akan masuk darjah 3.
sekolah agama sesi pagi dan sekolah kebangsaan sesi petang.

dah sebulan lebih seronok kat rumah;makan,tidur,lepak tengok tv,happy-happy hour kat luar, ni dah kena ke sekolah balik kata orang 'pecah lemak lah'. ...hihi..anak aku!

aku pulak? macam biasa.start sekolah,aku pun start masuk ofis lah.tengoklah berpa kali aku nak turun naik tangga dengan si kecik aku nanti.satu hari paling kurang aku naik dan turun tangga 4 kali.tapi ada juga lebih dari tu!(tips nak kurus ni...hihii)

pagi-breakfast tak boleh tinggal.bukan untuk Sakinah saja,tapi jugak untuk pakweku.hantar dan jemput Sakinah,malam pulak-kelas bersama cikgu'mama',hujung minggu hantar Sakinah ke aktiviti ko-kurikulum dan bla..bla..jadual harian yang akan padat semula!

demi anakku Sakinah-aku redha.SELAMAT KEMBALI MASUK KERJA -kepada kalian yang jadi macam aku.moga apa yang kita lakukan ini bermanfaat untuk kebaikan semua.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala