pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Friday, January 21, 2011

RESTORAN COSY PLACE MAKAN DALAM TENANG

Assalamualaikum semua...

kali ni edisi JJCM aku pergi skodeng satu tempat makan yang tak jauh dari rumahku.kebetulan semalam cuti,jadinya petang tu aku pun trylah di sini.ni pun ada kawan yang introducekan aku tempat ni,jadinya hari ni aku promot pulak untuk kalian yang nak cuba.RESTORAN COSY PLACE sebuah restoran yang menampilkan dekorasi ala Inggeris.seakan masuk ke rumah orang Inggeris lagaknya.masuk kat sini memang akan WOW!!! kredit pada dekorasinya.anda boleh tengok gambar-gambar di bawah ni.(tandas pun cantik)restoran ini menyediakan menu Melayu dan Western.sesuai untuk tengahari,petang dan malam.(deretan manisan yang boleh dipilih...yumm..)untuk petang semalam-menu minum petang aje yang aku order.untuk aku dan Sakinah(share ni) Cantonese Fried Teow RM7.80Kak Langku- Penang Char Teow RM7.80pakweku-Singapore Fried Meehoon RM8.501 fresh oren RM4.50
2 teh tarik RM7.00
===========================================
TOTAL +servis charge RM39.16
===========================================
satu yang menarik,anda boleh lihat sendiri chef yang bertugas untuk masak hidangan yang dipesan.nilah satu kelainan yang ditonjolkan oleh restoran ini selain daripada dekorasainya.jadi, kepada yang nak cuba boleh datang ke sini.rasai suasana yang lain.

INFO:
RESTORAN COSY PLACE
NO 27-29 Jln Wangsa Delima 2A
KL Suburban Centre 111
Section 5,Wangsa Maju
53300 KL

Tel:03-41436885

ALAHAI...

4 comments:

  1. Suasana kedai nampak best..makanan cemane? Ni kat area Gulati's tu ke.. atau kawasan yang belakang Car4 tu (between Car4-Wangsa Walk)..
    Share makan ye...diet jugak meh?

    ReplyDelete
  2. suasan mmg best.clas gitu! makanan pun ok jugak.sedap TAPI ada syikit mahal le...
    ni kt kwsn blkg c4-masuk simpang kanan sebelah NZ Corner

    ReplyDelete
  3. Ye berdekatan nz curry house ... mahal sikit tpi berbaloi dan mengenyangkan .. like pages - cosy place di fb bagi memudahkan anda utk ketahui apa shja promosi dan menu buffet sempena ramadhan tahun ini ..

    ReplyDelete
  4. Ye berdekatan nz curry house ... mahal sikit tpi berbaloi dan mengenyangkan .. like pages - cosy place di fb bagi memudahkan anda utk ketahui apa shja promosi dan menu buffet sempena ramadhan tahun ini .... atau add fb saya - putera fizo

    ReplyDelete

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala