pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Monday, January 31, 2011

BUDAK SEKOLAH CUTI

Assalammualaikum semua...

hari ni Sakinah dah start cuti sekolah untuk cina raya.Isnin depan baru sekolah semula.seronok lah dia tu ha.dapat-dapat cuaca kat luar rumah ni masih hujan lagi.berlanjutan dari semalam.apa lagi aktiviti yang best nak buat di kala ini?

hihii...jawabnya makan + tidur! untuk makan,aku dah siap masak sup ayam.hujan-hujan gini sedapnya dapat yang berkuah,panas-panas untuk hirup-hirup.kecik aku ni aje yang tak nak tidur lagi.kakaknya dah belayar jauh dah.

hari ni start cuti,dah tanya apa program Ma?bila cuti je,nampaknya mesti kena susun program.antaranya;- kasi chance tengok TV/CD-time sekolah? paham-paham ajelah...
- homework pun masih kena buat...(ni homework cikgu besar dalam
rumah punya)
- mengaji lebih sikit muka surat(biasa 2 muka je baca)
- sesi sumbangsih suara(karaoke)
- sesi nak mandi swimming pool-cadangnya nak ke Seri Malaysia
Bagan Lalang hari Khamis nanti.)

rasanya itulah antara yang diprogramkan untuk budak yang cuti sekolah ni...kalian pulak macam mana? bakal ke mana cuti panjang ni?

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala