pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, July 7, 2011

APABILA SIHAT SESEKALI DIUJI...


Assalammualaikum semua...

sejak malam tadi hidung asyik berair saja.kejap-kejap sot,sot hidung dibuatnya.aduh dah lama tak dapat selesama ni,sesekali diserangnya memang lemah badan rasanya.(tisu o tisu teman setia CITH sejak semalam)

bukan setakat hidung rasa tak selesa,kepala pun rasa berat.kaki pulak rasa lenguh-lenguh.tiba-tiba penyakit nak berbaring menyerang...kasi Hakimi "cinta" memang terus terlena.nasib baik pakwe CITH masih di sini lagi.selesama ni pulak macam tahu-tahu aje hihi...dapatlah CITH "curi tulang sikit"

banyak CITH jumpa.kata orang bila ditimpa sakit sama ada kecik ke besar ke,itu tanda Allah nak bersihkan apa-apa dosa yang pernah kita buat dulu.harapnya,apa yang CITH alami ini adalah sebagai pembersihan atas apa jua kesalahan CITH.

CITH: tak payah nak tunggu 9 Julai nak bersih,bila-bila pun boleh dibersihkan jika Allah berkehendakkan.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala