pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Friday, July 15, 2011

DASYAT YAHOO MESSENGER DAPAT TENGOK MUKA


Assalammualaikum dan salam Jumaat yang penuh berkat kepada semua yang berkunjung ke CITH.pagi tadi di subuh yang hening hujan turun sampailah ke tengahari.syukur dapat mengurangkan jerebu yang menyerang sekitar KL ni.

hari ni satu lagi benda baru yang CITH explore melalui telefon bimbit.apa tu? penggunaan YAHOO MESSENGER yang boleh(foto oleh:GOOGLE.COM) menemukan 2 muka...ceh..ceh.kalau biasanya setakat chatting biasa je tapi kali ni lebih lagi.tak tahulah kalau kalian dah tahu lebih awal atau CITH yang terlewat update! hihi...

syaratnya,kedua-dua telefon bimbit haruslah mempunyai camera di depan dan belakang.lagi satu mestilah ada line internet.barulah boleh berkomunikasi dengan lancar dan nampak 2 muka kalau tidak tak nampaklah.

bagi CITH,memang bermanfaat teknologi ni.apa taknya,antara CITH dan pakwe CITH kami dapat saling berhubung waima dalam train sekali pun!anak-anak pun seronok dapat tengok baba dia bila-bila masa saja.walaupun jauh,rasa ada depan mata!

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala