pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Sunday, July 10, 2011

KEMBALI MENUNAIKAN TANGGUNGJAWAB MASING-MASING

Assalammualaikum dan salam pagi Ahad untuk semua pengunjung CITH.

pagi ni bukak mata,tengok kiri kanan ada Sakinah,Hakimi,Dora dan Dory.ada 2 anak dan 2 kucing!pakwe CITH dah balik ke tempat kerjanya tengah malam tadi.

bermula kembali hidup bertiga di sini dan dia berseorang diri di sana.masing-masing dengan tanggungjawab masing-masing.yelah,kalau hari tu dah tertinggal kapal terbang,takkan ni nak nak buat lagi kot...kang terus dapat surat untuk "bercuti buat selama-lamanya...." haha lagi parahkan.

tak pelah,yang penting kata WONDERPETS "KERJASAMA".mudah-mudahan antara CITH dan pakwe CITH,kami dapat menunaikan tanggungjawab masing-masing dengan baik.teringat dekat lirik lagu ni...kalau tak silap nyanyian Sanisah Huri:
kanda di medan juang,dinda di medan seni,
sama-sama berjuang,sama berbakti,
untuk ibu pertiwi...

ALAHAI...

2 comments:

  1. pakwe aku plak dapat sambung belajar..10bulan kat Uniten, 1 bulan kat Malim Mawar... langsung tertangguh hasrat nk beli MPV...huhuhh...takpe lah..berkorban untuk masa depan... aku pun dh sibuk ngan frozen food...dah takde masa nk jalan sana-sini.

    ReplyDelete
  2. tahniah mah! tak pe lps ni bukan setakat anak MPV,dgn bapak2 MPV leh beli.silap haribulan beli cash lagi tak yah pakai bank....hihi

    ReplyDelete

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala