pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Sunday, July 31, 2011

TERHENTI SEKETIKA SEMUA AKTIVITI SENI

Assalammualaikum semua pengunjung CITH...

hari ni merupakan hari terakhir kepada semua aktiviti seni Sakinah.pagi tadi hantar dia ke latihan Permata Seni sehinggalah petang baru habis.hah,lega seketika rasanya bila dapat cuti macam ni.maklumlah time-time macam ni nak menempuh jalan menghala Bukit Bintang tu memang tenat!

macam petang tadilah,mak aii...jem melekat dekat situ.tak tahulah sejak Jumaat lepas jalan memang jem saja.harapnya keadaan ini tidaklah sepanjang masa.maklumlah bila masuk bulan puasa ni startlah mana-mana jalan jadi jem.sibuk orang bershopping agaknya.

apa yang penting,terhentinya seketika aktiviti seni ini maka bermulalah tumpuan untuk melebihkan apa yang terkurang sebelum ini.pastinya keperluan untuk mengulang kaji itu menjadi agenda penting.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala