pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, July 14, 2011

KENAPA AURA RAYA LEBIH TERASA DARIPADA NAK PUASA

Assalmmualaikum pengunjung yang datang menjengah ke CITH.

jom kita intai-intai di segenap pasaraya,atau setidak-tidaknya di FB masing-masing.apa yang banyak dipromo atau diiklankan?kalau di area CITH ni,boleh dikatakan aura raya tu dah mula kelihatan.di FB pulak emm...lagilah,dengan tag baju raya,kuih raya,handbeg raya dan sebagainya. tu semua membangkitkan aura nak raya cepat dalam erti kata lain nak mengajak berbelanja tu! hihii...

tapi kena ingat dulu,PUASA DI BULAN RAMADAN terlebih dulu baru nak sibuk raya.kena check dulu puasa yang lepas-lepas dah ganti ke belum ke...kot-kot ada yang kes TERlupa tu baiklah dicheck.CITH pun baru selesai semuanya.al hamdulillah.

tulah,rasanya kita terlalu dok tunggu nak raya,cerita semua nak bertukar baru rasa macam tak sah pulak raya kalau tiada benda yang baru.tengoklah iklan Courts Mammoth di TV,BERBELANJALAH DI COURTS TANPA BAYARAN SELAMA 120 HARI! memang kalau sekali mendengar iklan serupa ini memang mudah tergoda! ni semua membangkitkan aura nak raya cepat.

sebaliknya pendedahan,peringatan tentang kedatangan bulan yang mulia ini agak kurang.tak tahu di mana silapnya.huhu...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala