pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Saturday, March 5, 2011

DAPAT SOUVENIRS DARI SHANGHAI

Assalammualaikum semua...selamat berhujung minggu

seronok kan rasanya kalau orang pergi berjalan bila balik bawakkan kita souvenir.tak kisahlah besar ke kecik,mahal ke,murah yang penting tanda ingatan.ITU YANG SANGAT PENTING.

pagi tadi jam 2pagi,Kak cikku sampai dari bercuti di Shanghai,China selama 5 hari.bukan aku yang suruh dia bukak beg,dia sendiri yang tak sabar nak tunjuk barang yang dibawa, excitedlah kata kan.pagi buta ni jugak beg besar dibuka untuk melihat barang yang dibeli.

last-last kami berdua tidur pukul 3.30 pagi...seperti biasa,souvenirs untuk aku sudah tentu fridge magnet.ni memang hobi aku suka kumpul benda ni.dari Shanghai ni aku dapat 2 magnet.sukanya...satu lagi dapat pulak baju tidur...ni @#$%%^ hihii...untuk kak cikku,terima kasih daun keladi...nanti boleh beli lagi.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala