pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Sunday, March 6, 2011

TIBA MASA BUAT KEPUTUSAN HARI INI

Assalammualaikum semua....

hari ini orang di DUN Merlimau dan Kerdau akan membuat keputusan terhadap masa depan politik mereka.mana satu yang menjadi pihan hati? yang penting tanggungjawab membuang undi dilaksanakan.kalau dulu nama MERLIMAU(jiran kampung aku) dan KERDAU tidak sepopular hari ini,TAPI hari ini semua orang kenal.

musim berkempen dah pun selesai.pelbagai janji,manifesto dah diperdengarkan untuk meraih kepercayaan dan seterusnya undi untuk berkuasa.keputusan terletak di tangan rakyat yang demokrasi untuk memilihnya.

AKU? apa pun keputusannya,semoga pihak yang menang melaksanakan apa yang dikata.berkuasa bukan untuk kepentingan sendiri tetapi menjunjung amanah yang telah dipertanggungjawankan.terlalu banyak contoh semasa yang boleh dicontohi supaya kelak tidak disoal kemudian hari.

ADUHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala