pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, March 24, 2011

KEMBOJA PUTIH EP12-SEMUA MENJADI HARU

Assalammualikum semua...

sedikit soroton untuk episod kali ini yang terakhir untuk minggu ini.keadaan di kampung semakin teruk diganggu oleh hantu Kemboja yang masih belum aman.penduduk menyalahkan Amar yang bertanggungjwab kepada keadaan yang berlaku.

salah seorang rakan Zali iaitu Nuar telah mati sewaktu sedang memancing dipercayai dibunuh oleh hantu Kemboja tersebut.mereka menyalahkan Amar kerana masih 'berdamping' dengan Kemboja,lantaran itu banyak kejadian aneh berlaku ke atas orang kampung.

dalam pada itu,Amar masih tetap berjanji setianya untuk hidup semati dengan Kemboja.padanya,Kemboja masih hidup.ornag lain yang tak nampak.ornag lain yang sengaja menuduh bukan-bukan kepadanya...bersambung...

AKU?payahnya kalau hati tidak melepaskan...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala