pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Monday, March 14, 2011

KEMBOJA PUTIH EP 5-TRAUMA DAN NAFSU

Assalammualaikum semua...

review Kemboja Putih episod ke5 petang tadi.akibat peristiwa hitam yang berlaku ke atas isterinya tempohari,Amar menjadi trauma dan sentiasa dalam keadaan yang tidak stabil.berita isterinya Kemboja mengandung,disambut dingin dan menjadi ingauan ngeri bagi Amar.

seringkali Amar diganggu dengan bisikan yang mengatakan kandungan itu bukanlah daripada dia sebaliknya hasil daripada perkosaan pada malam hitam tersebut.gangguan tersebut menjadikan Amar sentiasa dalam keadaan marah,tidak lagi berlemah lembut dengan Kemboja apatah lagi melayannya dengan baik.

walaupun ibu bapanya sendiri telah menasihati Amar bahawa kandungan isterinya itu adalah anaknya,namun dia tetap tidak mahu mnerimanya.dalam pada itu,Zali sering kali diganggu dengan bayangan Kemboja dan tangisan bayi.ini menjadikan hidupnya mula tidak aman.

akibat bertuankan nafsu dan rapuhnya iman,akhirnya Amar telah berjaya dipengaruhi oleh bisikan syaitan untuk membunuh kandungan isterinya.akhirnya pada malam itu,dia bertekad untuk menghapuskan kandungan Kemboja,yang tanpa disedari telah membunuh Kemboja juga sebenarnya.....bersambung lagi...

AKU? kesian pada Kemboja,manjadi mangsa nafsu syaitan yang bertopengkan manusia.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala