pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY
There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

RESTORAN HASLAM,DARI PAGI KE MALAM PUN BOLEH

Assalammualaikum semua...

entri JJCM kali ni aku nak share satu lagi tempat makan yang aku kira tak rugi merasainya.tempat kali ni dicadangkan oleh kak cikku.dia dah pernah try kat sini suatu waktu dulu...hihi...lamaaa dulu.

restoran yang dimiliki oleh produser terkenal Datuk Yusuf Haslam.meski pun pakweku tiada di sini,aktiviti JJCM tetap macam biasa.cumanya,ahli korum dah kurang seorang.driver pun dah bertukar orang pulak.kak cikku pulak yang takeover tugas ni! hihii

oklah cakap pasal makan ni,di Restoran Haslam menyediakan makan pagi sampailah ke malam.untuk aku semalam,datang makan pukul 11 pagi boleh sarapan dan makan tengahari sekali.orang kata 'branch'(breakfast+lunch).pilihan sarapan pun ada,pilihan makan tengahari pun ada.(antara menu yang disediakan)(ni jelah ahli kelab yang tinggal...)mereka yang datang ke sini terdiri daripada 1 Malaysia.ada Melayu,Cina dan India.pendek kata menunya memang menepati citarasa semua.pilihan memang banyak.rambang mata dibuatnya.semua nampak sedap dan menyelerakkan.lauk pauk kampung memang sedap kan...(ulam-ulaman-pucuk gajus,daun selom,kacang botol,daun tenggek burung)(pilihan kak langku-dia 'taukeh' hari ni)(pilihan kak cikku)(ni citarasa Sakinah-ikan keli bakar dengan air asam!)(ni yang aku pilih-asam pedas ikan,perut masak lemak.lauk lain tu share dengan kakak-kakakku.)di samping deratan pilihan lauk pauk,ada juga pilihan roti canai yang pelbagai.ada roti biasa,telur,sardin,pisang,bom.ada juga kuih-kuih tradisional seperti seri muka,kuih lapis,ada kuih tako,karipap dan kuih lopis.(ni favourite Hakimi.3 ketul boleh abis makan!)layanlah gambar-gambar di bawah ni ye...(suasana dalam restoran)(pandangan dari hadapan restoran)(pintu masuk untuk ke bilik berhawa dingin)(budak suka makan ayam goreng)(al hamdullilah...selesai...)untuk makan ni,kosnya RM64.10.

INFO:

Restoran Haslam
10 Jln Pahang Barat
53100 KL
03-40237559

(berdekatan dengan Hospital Tawakal dan McD)
-boleh makan di tempat berkipas dan boleh juga di dalam bilik berhawa dingin.pilih mana suka.

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala