pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Tuesday, March 29, 2011

KEMBOJA PUTIH EP14-BIARKAN DIA AMAN

Assalammualaikum semua...

untuk episod petang tadi-orang kampung mula membantu membersihkan kawasan rumah Amar di samping membuat bacaan Yassin di rumahnya.usaha ini dibuat supaya dapat memulihkan Amar dan dalam masa yang sama berharap agar roh Kemboja tidak mengganggu lagi.

keadaan Amar yang semakin teruk memaksa kepada usaha bersepadu orang kampung untuk memulihkannya.pun begitu,hantu Kemboja masih tetap menghantui sesiapa sahaja yang pernah menyakitinya dahulu.lepas seorang,seorang pasti terkena rasukannya.datangnya dengan dendam yang belum selesai terhadap mereka yang pernah bersalah pada dirinya dan keluarga.

ada di antara penduduk kampung mengaitkan kejadian aneh yang berlaku di kampung tersebut kerana Amar membela hantu.hantu Kemboja yang bagi Amar itu adalah Kembojanya yang masih hidup tetapi tidak diterima oleh orang kampung waima ibu bapanya sendiri....bersambung...

AKU?sukarnya untuk melepaskan orang tersayang pergi...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala