pihak penaja

DI SINI KITA BICARA

SELAMAT DATANG KE CITH. AKU HANYA ORANG BIASA.MENULIS SEKADAR BIASA-BIASA.LUAHAN SUARA DARI DAPUR SEORANG SURI, CETUSAN DARI HATI, PANDANGAN DARI MATA UNTUK DIARI SEHARIANKU.

FOLLOWERS SAYA

LOVE

LOVE: THE MOST POWERFUL ENERGY

Thursday, March 31, 2011

KEMBOJA PUTIH EP16-MASIH ADA YANG BELUM SELESAI...

Assalammualaikum semua...

petang tadi berkesempatan untuk menonton Kemboja Putih.episod terakhir untuk minggu ni.rasa akulah minggu depan tamatlah siri ni.sebabnya dah hampir semua yang terlibat dalam kemusnahan Kemboja telah menerima padah masing-masing.

setiap seorang yang terlibat sentiasa menerima gangguan hantu Kemboja.masing-masing telah cuba untuk kembali bertaubat daripada kesilapan lalu.

sementara itu,Ustaz Man yang membantu meredakan keadaan di kampung tersebut berpendapat, bahawa gangguan hantu Kemboja ini seakan-akan memberi isyarat kepada orang kampung terhadap apa yang telah berlaku kepadanya.cumanya mereka masih tidak tahu apa yang sebenarnya berlaku itu.apatah lagi,Amar masih belum mampu untuk menjadi 'dirinya' kembali.dia masih dengan dunia yang diciptanya bersama Kemboja...bersambung.

AKU?hutang tetap dituntut...

ALAHAI...

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

CINTA

LUAHAN CINTA DI AWAL PERKAHWINAN TIDAK CUKUP,CINTA PERLU DIBAJA DAN DISIRAM AGAR KEKAL MEKAR DAN BERKEMBANG.CINTA BOLEH ADA DAN BOLEH KEMBALI TIADA JIKA TIDAK DIBAJA.CINTA PERLU DILUAH BUKAN DIPENDAM DIAM-suzana ghazali

lalala